Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Francouzské sklenice na víno Arcoroc Italské sklenice Bormioli Jídelní tácy a podnosy Cambro Elektrické brusiče nožů Hrnce a pánve de Buyer Francouszké sklenice Duralex Ponorné mixéry Dynamic Jídelní příbory Eternum Profesionální nože Giesser Barové a kuchyňské mixéry Hamilton Beach Výrobníky kávy a čaje Hogastra Gastro inventář Inoxibar Láhve na šlehačku Kayser Elektrické spotřebiče KitchenAid Gastronomický inventář Lacor Kompletní nabídka restauračního skla Libbey Skládací stoly a židle Maxchief Mlýnky na pepř, sůl a koření Peugeot Restaurační porcelán Rak Porcelain Francouzský porcelán Revol Italské profesionální nože Sanelli Inventář pro gastronomii Tomgast Profesionální chemie Uwis

 

KONTAKTY

František Pindur
tř. Těreškovové 2200/44
73401 Karviná
tel: +420 730 870 710
nakuchyne@seznam.cz
www.kucharskepotreby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 1 183 Kč (42 EUR)
skladem
Cena po slevě 30 518 Kč (1 071 EUR)
skladem
Cena po slevě 5 646 Kč (198 EUR)
skladem

DOPORUČUJEME

Cena po slevě 1 183 Kč (42 EUR)
skladem
Cena po slevě 10 952 Kč (384 EUR)
skladem
Cena po slevě 2 095 Kč (74 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů