Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Francouzské sklenice na víno Arcoroc Italské sklenice Bormioli Jídelní tácy a podnosy Cambro Elektrické brusiče nožů Hrnce a pánve de Buyer Francouszké sklenice Duralex Ponorné mixéry Dynamic Jídelní příbory Eternum Profesionální nože Giesser Barové a kuchyňské mixéry Hamilton Beach Výrobníky kávy a čaje Hogastra Gastro inventář Inoxibar Láhve na šlehačku Kayser Elektrické spotřebiče KitchenAid Gastronomický inventář Lacor Kompletní nabídka restauračního skla Libbey Skládací stoly a židle Maxchief Mlýnky na pepř, sůl a koření Peugeot Restaurační porcelán Rak Porcelain Francouzský porcelán Revol Italské profesionální nože Sanelli Inventář pro gastronomii Tomgast Profesionální chemie Uwis

 

KONTAKTY

František Pindur
tř. Těreškovové 2200/44
73401 Karviná
tel: +420 730 870 710
nakuchyne@seznam.cz
www.kucharskepotreby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 5 646 Kč (198 EUR)
skladem
Cena po slevě 3 952 Kč (139 EUR)
skladem
Cena po slevě 5 885 Kč (207 EUR)
skladem

DOPORUČUJEME

Cena po slevě 757 Kč (27 EUR)
skladem
Cena po slevě 13 253 Kč (465 EUR)
skladem
Cena po slevě 198 Kč (7 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů