Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Krájení
  3. Mandolíny

Mandolíny

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-7 z 7
  • Novinka
de Buyer Kráječ Mandolína Kobra V-Axis
2 034 Kč
1 681 Kč bez DPH
2 034 Kč
1 681 Kč bez DPH
  • Novinka
de Buyer Kráječ Mandolína Revolution
4 951 Kč
4 092 Kč bez DPH
4 951 Kč
4 092 Kč bez DPH
  • Novinka
de Buyer Kráječ Mandolína Revolution Master
7 307 Kč
6 039 Kč bez DPH
7 307 Kč
6 039 Kč bez DPH
  • Novinka
de Buyer Kráječ Mandolína SwingPro
2 560 Kč
2 116 Kč bez DPH
2 560 Kč
2 116 Kč bez DPH
  • Novinka
de Buyer Kráječ Mandolína Vantage
6 280 Kč
5 190 Kč bez DPH
6 280 Kč
5 190 Kč bez DPH
  • Novinka
de Buyer Podélný držák Vantage
1 290 Kč
1 066 Kč bez DPH
1 290 Kč
1 066 Kč bez DPH
    De Buyer, Kráječ na zeleninu Mandolína Viper
    5 058 Kč
    4 180 Kč bez DPH
    5 058 Kč
    4 180 Kč bez DPH
    ks
    Produktů na stránku 72144216

    Novinky z našeho blogu

    Salsa, dip a pesto
    Salsa, dip a pesto
    Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
    Čokoládové suflé
    03.08.2021 Recepty
    Čokoládové suflé
    Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
    V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
    V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
    Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
    Základy barmanství
    Základy barmanství
    Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz