Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Stolování
  3. Opálové sklo
  4. Dezertní talíře

Dezertní talíře

Zobrazuji 1-5 z 5
    Bormioli Rocco, Talíř dezertní 15,5 cm
    25 Kč
    21 Kč bez DPH
    25 Kč
    21 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
      Bormioli Rocco, Talíř dezertní 19,5 cm
      30 Kč
      25 Kč bez DPH
      30 Kč
      25 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
        Bormioli Rocco, Talíř dezertní Ebro 20 cm
        28 Kč
        23 Kč bez DPH
        28 Kč
        23 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
        ks
          Coconut talíř dezertní 21,2 cm
          31 Kč
          26 Kč bez DPH
          31 Kč
          26 Kč bez DPH
          Skladem v E-Shopu
            Parma talíř dezertní, 20x20 cm
            48 Kč
            40 Kč bez DPH
            48 Kč
            40 Kč bez DPH
            Skladem v E-Shopu
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
            Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.