- Kategorie blogu
- Tipy, rady a zajímavosti
- O naších produktech
- Recepty
- Štítky blogu
Blog

20.09.2021
Tipy, rady a zajímavosti
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla...
číst celé

03.08.2021
Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř...
číst celé

10.07.2021
Tipy, rady a zajímavosti
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto...
číst celé
Recepty
Nejnovější články

03.08.2021
Recepty
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepřichytilo. Takto předchystané misky uložíme do ledničky a mezitím si připravíme směs na suflé.

19.08.2020
Recepty
Rozpálíte grilovací pánev a nasucho v ní osmahněte toasty. Přidejte lžičku olivového oleje a osmahněte slaninu. Až pustí tuk, opečete párky. Hotové uzeniny odeberte z pánve a uložte pod pokličku, aby nevychladly.

18.07.2020
Recepty
V míse smícháme maso s čerstvou strouhankou a bylinkami, osolíme a opepříme. Následně je rozdělíme na dvě stejné porce. Z každé z nich uděláme placku o průměru necelých 10cm a zakryjeme potravinovou fólií. Nakonec dáme maso na 30 minut odpočívat do chladničky.
Mezitím smícháme ze

15.06.2020
Recepty
Kuskus nasypeme do větší mísy, zalijeme ho teplým zeleninovým vývarem a olivovým olejem a necháme pod pokličkou odstát. Pak ho načechráme opatrně vidličkou, ochutnáme a případně přidáme ještě vývar nebo olej.

20.05.2020
Recepty
Troubu předehřejeme na 175°C/155°C. Vejce, cukr a javorový sirup dáme do mísy a prošleháme. Prosejeme suché přísady a přidáme je do mísy ke směsi. Následně vlijeme olej a dobře promícháme. Nakonec vmícháváme nastrouhanou mrkev a nasekané ořechy.