Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Termoboxy
  4. Termoboxy GN 1/1 boční vsuny

Termoboxy GN 1/1 boční vsuny

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-2 z 2
    Cambro Termoport s bočním plněním polystyrenový EPP300
    5 843 Kč
    4 829 Kč bez DPH
    5 843 Kč
    4 829 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
      Termobox CAMBRO boční plnění 645x440x630
      6 069 Kč
      5 016 Kč bez DPH
      6 069 Kč
      5 016 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
      Produktů na stránku 72144216

      Novinky z našeho blogu

      Salsa, dip a pesto
      Salsa, dip a pesto
      Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
      Čokoládové suflé
      03.08.2021 Recepty
      Čokoládové suflé
      Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
      Základy barmanství
      Základy barmanství
      Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.