Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Vše o nákupu
  3. Garance vrácení peněz
Garance vrácení peněz bez udání důvodu

Jako internetový prodejce vám v rámci platných právních předpisů poskytujeme možnost odstoupit od smlouvy | vrátit zboží bez udání důvodu do 14 dní.

Jak vrácení zboží funguje?

Jakmile obdržíte zboží, které chcete vrátit, kontaktujte nás na tel. čísle 733 223 806 nebo na emailové adrese: nakuchyne@seznam.cz. Náš pracovník vám vysvětlí následující postup, upřesní adresu pro zaslání a požádá vás o zaslání údajů o bankovním spojení pro vrácení peněz.

Při vrácení zboží obdržíte peníze za objednávku včetně poštovného. Náklady na zaslání zboží zpět k nám (nejnižší, přiměřené) vám budou proplaceny po zaslání potvrzení o zaplacení (potvrzený podací lístek atp.) na emailovou adresu.

Vrácené zboží musí být nepoužité, nepoškozené, čisté. Při zasílání dbejte zvýšené opatrnosti a zboží řádně vystelte. Poškozené zboží přepravou zasíláme zpět.

Novinky z našeho blogu

Salsa, dip a pesto
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Základy barmanství
Základy barmanství
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.