Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Váhy

Zobrazuji 1-6 z 6
  • Doprava ZDARMA
Kuchyňská váha stolní 10/20 kg
8 458 Kč
6 990 Kč bez DPH
8 458 Kč
6 990 Kč bez DPH
ks
    Kuchyňská váha stolní 5/10kg neověřená
    7 248 Kč
    5 990 Kč bez DPH
    7 248 Kč
    5 990 Kč bez DPH
    • Doprava ZDARMA
    Kuchyňská váha stolní vodě odolná 10/20 kg
    10 878 Kč
    8 990 Kč bez DPH
    10 878 Kč
    8 990 Kč bez DPH
    ks
    • Doprava ZDARMA
    Můstková váha 60/150 kg
    15 609 Kč
    12 900 Kč bez DPH
    15 609 Kč
    12 900 Kč bez DPH
    ks
      Váha kapesní
      714 Kč
      590 Kč bez DPH
      714 Kč
      590 Kč bez DPH
        Váha zátěžová do skladu
        5 554 Kč
        4 590 Kč bez DPH
        5 554 Kč
        4 590 Kč bez DPH
        Produktů na stránku 72144216

        Novinky z našeho blogu

        Salsa, dip a pesto
        Salsa, dip a pesto
        Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
        Čokoládové suflé
        03.08.2021 Recepty
        Čokoládové suflé
        Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
        Základy barmanství
        Základy barmanství
        Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz