Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

GN 1/3

Cena:
Rozměr
Objem
Výška
Zobrazuji 1-5 z 5
    Gastronádoba polypropylenová GN 1/3  325x265x100  mm CAMBRO
    143 Kč
    118 Kč bez DPH
    143 Kč
    118 Kč bez DPH
      Gastronádoba polypropylenová GN 1/3  325x265x150  mm CAMBRO
      169 Kč
      140 Kč bez DPH
      169 Kč
      140 Kč bez DPH
        Gastronádoba polypropylenová GN 1/3  325x265x200  mm CAMBRO
        255 Kč
        211 Kč bez DPH
        255 Kč
        211 Kč bez DPH
          Gastronádoba polypropylenová GN 1/3  325x265x65  mm CAMBRO
          105 Kč
          87 Kč bez DPH
          105 Kč
          87 Kč bez DPH
            Gastronádoba polypropylénová GN 1/3 65 mm
            114 Kč
            94 Kč bez DPH
            114 Kč
            94 Kč bez DPH
            ks
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz