Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Kastroly

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-6 z 6
  • Novinka
De Buyer, Mini hrnec nerezový Affinity, průměr 10 cm, na indukci
1 500 Kč
1 240 Kč bez DPH
1 500 Kč
1 240 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
  • Novinka
Kastrol Tomgast, nerez. 10 l, 40 cm, výška 10 cm
2 816 Kč
2 327 Kč bez DPH
2 816 Kč
2 327 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
  • Novinka
Kastrol Tomgast, nerez. 16 l, 44cm, výška 11 cm
3 388 Kč
2 800 Kč bez DPH
3 388 Kč
2 800 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
  • Novinka
Kastrol Tomgast, nerez. 22 l, 48cm, výška 12,5 cm
4 107 Kč
3 394 Kč bez DPH
4 107 Kč
3 394 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
  • Novinka
Kastrol Tomgast, nerez. 6 l, 32 cm, výška 7,5 cm
1 525 Kč
1 260 Kč bez DPH
1 525 Kč
1 260 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
  • Novinka
Kastrol Tomgast, nerez. 8 l, 36 cm, výška 8 cm
1 937 Kč
1 601 Kč bez DPH
1 937 Kč
1 601 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
Produktů na stránku 72144216

Novinky z našeho blogu

Salsa, dip a pesto
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Základy barmanství
Základy barmanství
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.