Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Termoboxy
  4. Termoboxy vrchní plnění

Termoboxy vrchní plnění

Zobrazuji 1-6 z 6
    Termobox cukrářský 600 x 400 mm
    1 640 Kč
    1 355 Kč bez DPH
    1 640 Kč
    1 355 Kč bez DPH
      Termobox GN 1/1 180
      998 Kč
      825 Kč bez DPH
      998 Kč
      825 Kč bez DPH
      ks
        Termobox GN 1/1 200 mm
        825 Kč
        682 Kč bez DPH
        825 Kč
        682 Kč bez DPH
          Termobox GN 1/1 ERGO
          1 450 Kč
          1 198 Kč bez DPH
          1 450 Kč
          1 198 Kč bez DPH
            Termobox GN ½ Premium
            914 Kč
            755 Kč bez DPH
            914 Kč
            755 Kč bez DPH
              Termobox GN ½ Premium - červené madlo
              1 309 Kč
              1 082 Kč bez DPH
              1 309 Kč
              1 082 Kč bez DPH
              Produktů na stránku 72144216

              Novinky z našeho blogu

              Salsa, dip a pesto
              Salsa, dip a pesto
              Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
              Čokoládové suflé
              03.08.2021 Recepty
              Čokoládové suflé
              Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
              Základy barmanství
              Základy barmanství
              Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

              Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz