Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

GN 1/4

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-4 z 4
    Lacor, Gastronádoba melaminová GN 1/4 100
    547 Kč
    452 Kč bez DPH
    547 Kč
    452 Kč bez DPH
    ks
    • Novinka
    Lacor, Gastronádoba melaminová GN 1/4 100 černá
    583 Kč
    482 Kč bez DPH
    583 Kč
    482 Kč bez DPH
      Lacor, Gastronádoba melaminová GN 1/4 65
      486 Kč
      402 Kč bez DPH
      486 Kč
      402 Kč bez DPH
      ks
      • Novinka
      Lacor, Gastronádoba melaminová GN 1/4 65 černá
      517 Kč
      427 Kč bez DPH
      517 Kč
      427 Kč bez DPH
      Produktů na stránku 72144216

      Novinky z našeho blogu

      Salsa, dip a pesto
      Salsa, dip a pesto
      Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
      Čokoládové suflé
      03.08.2021 Recepty
      Čokoládové suflé
      Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
      Základy barmanství
      Základy barmanství
      Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz