Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Stolování
  3. Doplňky na stůl
  4. Stojánky na ubrousky

Stojánky na ubrousky

Zobrazuji 1-6 z 6
    Banquet stojánek na ubrousky 10,5×7,5 cm
    381 Kč
    315 Kč bez DPH
    381 Kč
    315 Kč bez DPH
    • Novinka
    Kroužek na ubrousky
    38 Kč
    31 Kč bez DPH
    38 Kč
    31 Kč bez DPH
      Stojánek na ubrousky 12x7,5 cm
      93 Kč
      77 Kč bez DPH
      93 Kč
      77 Kč bez DPH
      ks
        Stojánek na ubrousky 18x18
        329 Kč
        272 Kč bez DPH
        329 Kč
        272 Kč bez DPH
        ks
          Stojánek na ubrousky 20x11,5
          362 Kč
          299 Kč bez DPH
          362 Kč
          299 Kč bez DPH
          ks
          • Novinka
          Stojánek na ubrousky nerezový
          231 Kč
          191 Kč bez DPH
          231 Kč
          191 Kč bez DPH
          Produktů na stránku 72144216

          Novinky z našeho blogu

          Salsa, dip a pesto
          Salsa, dip a pesto
          Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
          Čokoládové suflé
          03.08.2021 Recepty
          Čokoládové suflé
          Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
          Základy barmanství
          Základy barmanství
          Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz