Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Chladící

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-7 z 7
  • Novinka
Abert, Chladící nádoba 175x175 mm
2 422 Kč
2 002 Kč bez DPH
2 422 Kč
2 002 Kč bez DPH
  • Novinka
Abert, Chladící tác Roll-Top kulatý 46 cm
7 502 Kč
6 200 Kč bez DPH
7 502 Kč
6 200 Kč bez DPH
  • Novinka
Abert, Chladící tác Roll-Top obdélný 530x325x19 mm
6 448 Kč
5 329 Kč bez DPH
6 448 Kč
5 329 Kč bez DPH
  • Novinka
ABERT-CHladící nádoba
3 784 Kč
3 127 Kč bez DPH
3 784 Kč
3 127 Kč bez DPH
    Box s chladící vložkou GN 1/1 - Verlo
    5 177 Kč
    4 279 Kč bez DPH
    5 177 Kč
    4 279 Kč bez DPH
    • Doprava ZDARMA
    Chladící tác Roll -Top 30 x 50 x 20 cm, obdélný
    8 921 Kč
    7 373 Kč bez DPH
    8 921 Kč
    7 373 Kč bez DPH
    ks
    • Doprava ZDARMA
    Chladící tác Roll -Top kulatý 435 x 250 mm
    8 493 Kč
    7 019 Kč bez DPH
    8 493 Kč
    7 019 Kč bez DPH
    ks
    Produktů na stránku 72144216

    Novinky z našeho blogu

    Salsa, dip a pesto
    Salsa, dip a pesto
    Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
    Čokoládové suflé
    03.08.2021 Recepty
    Čokoládové suflé
    Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
    V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
    V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
    Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
    Základy barmanství
    Základy barmanství
    Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz