Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Termoporty
  4. Termoport vyhřívaný

Termoport vyhřívaný

Zobrazuji 1-3 z 3
  • Novinka
Cambro Termoport Pro Cart Ultra s vyhříváním
218 284 Kč
180 400 Kč bez DPH
218 284 Kč
180 400 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
    Termoport s elektrickým vyhříváním 460 x 670 x 630 mm
    35 192 Kč
    29 084 Kč bez DPH
    35 192 Kč
    29 084 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
      Termoport s elektrickým vyhříváním 520 x 690 x 1372 mm
      86 502 Kč
      71 489 Kč bez DPH
      86 502 Kč
      71 489 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
      Produktů na stránku 72144216

      Novinky z našeho blogu

      Salsa, dip a pesto
      Salsa, dip a pesto
      Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
      Čokoládové suflé
      03.08.2021 Recepty
      Čokoládové suflé
      Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
      Základy barmanství
      Základy barmanství
      Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.