Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Vše o nákupu
  3. Doprava a platba
Doprava a platba na portále Kuchařské potřeby

Způsob platby 

Náš internetový obchod nabízí tři možné způsoby plateb:

  • Platba hotově na výdejním místě v Karviné
  • Platba dobírkou
  • Platba předem na účet

Způsoby plateb jsou v našem systému automaticky provázány na způsoby dopravy. Po výběru způsobu dopravy je vám automaticky nabídnut možný způsob platby.

  1. Platba hotově při převzetí na výdejním místě v Karviné

Naše společnost sídlí v Karviné kde máme také náš hlavní sklad. Pokud si zvolíte možnost vyzvednutí u nás, po provedené objednávce vám bude oznámen termín a adresa pro vyzvednutí zboží. Platbu provedete přímo pracovníkovi při převzetí zboží. Jelikož jsme internetový obchod, zpracování a výdej produktů trvá delší čas než v kamenné prodejně, je proto nutná objednávka abychom mohli potřebné náležitosti vybavit před vašim příchodem. Šetříme tak váš čas.

Proč nelze platit hotově na výdejním místě v Praze?

Platit hotově lze. Nicméně po předchozí domluvě. Zboží na výdejní místo je zasíláno z našeho centrálního skladu a stává se nám, že si zboží zákazníci nevyzvedávají a to se nám hromadí. Proto jsme byli nuceni zavést jako jediný možný způsob platby předem na účet. Nicméně pokud nás ujistíte, že si zboží vyzvednete v přijatelném termínu, platbu hotově při převzetí vám povolíme. Minimální objednávka pro osobní odběr v Praze je 500,-. Při nižší objednávce vám systém tuto možnost nenabídne.

  1. Platba dobírkou

Platba dobírkou je klasická platba za balík, kterou provedete hotově (nebo kartou) řidiči přepravní služby. Tato služba stojí 30,-.

  1. Platba předem na účet

Tato platba je zdarma. Po dokončení objednávky vám bude společně s potvrzujícím emailem zasláno číslo našeho účtu a další potřebné invormace o platbě. Zboží při tomto způsobu platby zasíláme jakmile nám dorazí peníze na účet. U klientů Komerční banky je platba provedena okamžitě, u klientů ostatních bank trvá zpravidla 24-48 hodin.

Po provedení platby doporučujeme zaslat nám informační email o provedené platbě. Objednávku vyřídíme přednostně.

Pokud požadujete zaslat proforma fakturu pro platbu předem, kontaktujte nás pomocí emailu.

Cena dopravy pro zákazníky

Cena dopravy: 139,- | při objednávce nad 2500,- doprava zdarma

Zákazníci mají možnost zvolit dopravu přepravní službou PPL po celé ČR. Základní cena dopravy je 139,- vč. DPH. Při osobním odběru na pobočkách (Karviná, Praha) se dopravné neplatí.

Pro odběrné místo Praha je stanovena minimální objednávka 500,-.

Při platbě převodem na účet (předem) je kompletní cena za dopravu 139,-. Při platbě na dobírku (hotově při převzetí u řidiče) se připlácí 30,- dobírkovné.

 

Českou poštou z důvodu prehistorických služeb a přístupu zboží neposíláme!

Novinky z našeho blogu

Salsa, dip a pesto
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Základy barmanství
Základy barmanství
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz