Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Gastronádoby
  4. Víka polypropylénové těsnící

Víka polypropylénové těsnící

Zobrazuji 1-6 z 6
    Těsnící víko polykarbonátové ke gastronádobě CAMBRO
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
      Víko těsnící ke gastronádobě 1/3 325x176 mm CAMBRO
      97 Kč
      80 Kč bez DPH
      97 Kč
      80 Kč bez DPH
        Víko těsnící ke gastronádobě 1/9 CABRO
        61 Kč
        50 Kč bez DPH
        61 Kč
        50 Kč bez DPH
          Víko těsnící ke gastronádobě ½ 325x265 mm CAMBRO
          128 Kč
          106 Kč bez DPH
          128 Kč
          106 Kč bez DPH
            Víko těsnící ke gastronádobě ¼ CAMBRO
            85 Kč
            70 Kč bez DPH
            85 Kč
            70 Kč bez DPH
              Víko těsnící pro GN 1/1 CAMBRO
              204 Kč
              169 Kč bez DPH
              204 Kč
              169 Kč bez DPH
              Produktů na stránku 72144216

              Novinky z našeho blogu

              Salsa, dip a pesto
              Salsa, dip a pesto
              Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
              Čokoládové suflé
              03.08.2021 Recepty
              Čokoládové suflé
              Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
              Základy barmanství
              Základy barmanství
              Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

              Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz