Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Víka barevná GN 1/1

Zobrazuji 1-6 z 6
    Víko barevné pro boxy GN 1/1 černá
    552 Kč
    456 Kč bez DPH
    552 Kč
    456 Kč bez DPH
      Víko barevné pro boxy GN 1/1 červené
      800 Kč
      661 Kč bez DPH
      800 Kč
      661 Kč bez DPH
        Víko barevné pro boxy GN 1/1 modrá
        800 Kč
        661 Kč bez DPH
        800 Kč
        661 Kč bez DPH
          Víko barevné pro boxy GN 1/1 oranžová
          800 Kč
          661 Kč bez DPH
          800 Kč
          661 Kč bez DPH
            Víko barevné pro boxy GN 1/1 zelená
            800 Kč
            661 Kč bez DPH
            800 Kč
            661 Kč bez DPH
              Víko barevné pro boxy GN 1/1 žlutá
              800 Kč
              661 Kč bez DPH
              800 Kč
              661 Kč bez DPH
              Produktů na stránku 72144216

              Novinky z našeho blogu

              Salsa, dip a pesto
              Salsa, dip a pesto
              Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
              Čokoládové suflé
              03.08.2021 Recepty
              Čokoládové suflé
              Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
              Základy barmanství
              Základy barmanství
              Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

              Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz