Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Kontakty

Máte dotaz? 

Napište nebo zavolejte, my Vám rádi odpovíme na dotazy k objednávkám, skladové dostupnosti nebo fakturaci.

Důležité upozornění

Před uplatněním reklamace, či vrácení zboží nás prosím nejdříve kontaktujte emailem. Zboží bez předchozího emailového kontaktu skladníci nepřeberou a zboží se vám vrátí zpět.

Fakturační údaje

  • Repollo Development s.r.o.
  • Bohumínská 1876/2
  • Karviná 735 06
  • IČO: 03633276
  • DIČ: CZ03633276
  • Spisová značka: C 60707 vedená u Krajského soudu v Ostravě

Kontaktujte nás

Jméno
Váš e-mail pro odpověď *
Váš dotaz *
Opište text z obrázku*

Novinky z našeho blogu

Salsa, dip a pesto
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Základy barmanství
Základy barmanství
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz