Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Karolina

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-5 z 5
    Tomgast, Lžíce jídelní Karolina 19,5 mm
    45 Kč
    37 Kč bez DPH
    45 Kč
    37 Kč bez DPH
    ks
      Tomgast, Lžička na kávu Karolina 14 cm
      29 Kč
      24 Kč bez DPH
      29 Kč
      24 Kč bez DPH
      ks
        Tomgast, Nůž jídelní Karolina 20,5 cm
        47 Kč
        39 Kč bez DPH
        47 Kč
        39 Kč bez DPH
        ks
          Tomgast, Vidlička dezertní Karolina 14,5 cm
          30 Kč
          25 Kč bez DPH
          30 Kč
          25 Kč bez DPH
          ks
            Tomgast, Vidlička jídelní Karolina 20 cm
            45 Kč
            37 Kč bez DPH
            45 Kč
            37 Kč bez DPH
            ks
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz