Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

GN 1/3

Zobrazuji 1-4 z 4
    Gastronádoba polykarbonátová GN 1/3 325x176 mm CAMBRO
    168 Kč
    139 Kč bez DPH
    168 Kč
    139 Kč bez DPH
      Gastronádoba polykarbonátová GN 1/3 325x176 mm CAMBRO
      229 Kč
      189 Kč bez DPH
      229 Kč
      189 Kč bez DPH
        Gastronádoba polykarbonátová GN 1/3 325x176 mm CAMBRO
        266 Kč
        220 Kč bez DPH
        266 Kč
        220 Kč bez DPH
          Gastronádoba polykarbonátová GN 1/3 325x176 mm CAMBRO
          345 Kč
          285 Kč bez DPH
          345 Kč
          285 Kč bez DPH
          Produktů na stránku 72144216

          Novinky z našeho blogu

          Salsa, dip a pesto
          Salsa, dip a pesto
          Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
          Čokoládové suflé
          03.08.2021 Recepty
          Čokoládové suflé
          Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
          Základy barmanství
          Základy barmanství
          Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz