Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Cukrářské karty

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-7 z 7
  • Novinka
Lacor, Karta cukrářská 134x94 mm
42 Kč
35 Kč bez DPH
42 Kč
35 Kč bez DPH
  • Novinka
Lacor, Karta cukrářská 155x105 mm
54 Kč
45 Kč bez DPH
54 Kč
45 Kč bez DPH
  • Novinka
Lacor, Karta plastová trojúhelníková 110 mm
47 Kč
39 Kč bez DPH
47 Kč
39 Kč bez DPH
  • Novinka
Lacor, Karta plastová trojúhelníková 90 mm
42 Kč
35 Kč bez DPH
42 Kč
35 Kč bez DPH
  • Novinka
Lacor, Set dekoračních karet
183 Kč
151 Kč bez DPH
183 Kč
151 Kč bez DPH
    Marcipánová deska 2 ks
    287 Kč
    237 Kč bez DPH
    287 Kč
    237 Kč bez DPH
      Nůž na marcipán
      172 Kč
      142 Kč bez DPH
      172 Kč
      142 Kč bez DPH
      Produktů na stránku 72144216

      Novinky z našeho blogu

      Salsa, dip a pesto
      Salsa, dip a pesto
      Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
      Čokoládové suflé
      03.08.2021 Recepty
      Čokoládové suflé
      Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
      Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
      Základy barmanství
      Základy barmanství
      Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz