Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  • Štítky blogu
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Tipy, rady a zajímavosti

Tipy, rady a zajímavosti

Nejnovější články
Tipy, rady a zajímavosti
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož základem jsou rajčata krájená na jakkoli drobné kousky, je zde obrovský rozdíl mezi oproti klasickému kečupu.
Tipy, rady a zajímavosti
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vtom vám vítr rozfouká tácky na grilování.
Tipy, rady a zajímavosti
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a podávání nápojů před očima zákazníků. Jedná se o různé druhy míchaných nápojů, ať už jsou alkoholické nebo ne. Barman také musí zvládat nespočet různých
Tipy, rady a zajímavosti
Taky máte občas menší dilema, protože nevíte, jakou skleničku vybrat při určitém alkoholickém nápoji? Při tak velkém výběru není vůbec divu. Je to velice jednoduché. Nyní Vám trochu pomůžeme osvětlit, v jaké sklenici podávat destiláty, likéry a jiné lihoviny, abyste z nich měli co nejlepší zážitek.
Tipy, rady a zajímavosti
Asi si říkáte, že takovou věc známe snad všichni, ale věděli jste, že příbory by měly být vzdáleny od hrany stolu na délku prvního článku Vašeho palce? Pokud ne, tak teď už to víte. Stolováním označujeme především přípravu a úpravu stolu a židlí, popřípadě i okolí, ale to jen při významných akcích.
Tipy, rady a zajímavosti
Nerezová ocel je slitinou železa, chromu a niklu s podílem chromu vyšším než 11 %. Podle procentuálního zastoupení chromu a niklu dělíme nerez na:
Tipy, rady a zajímavosti
Navzdory všem výhodám, pevnosti a stabilitě, kterou nerezové příbory přinášejí, je třeba dbát na jejich správnou údržbu a také správné zacházení. Při každodenním používání může dojít k poškrábání příborů nebo výskytu ošklivých skvrn, kterých se nedá zbavit.
Tipy, rady a zajímavosti
Většina lidí si pod šlehačem vybaví přístroj na bombičky, který se používá při slavnostních příležitostech či jen tak při nedělní siestě a ze kterého byla výborná šlehačka, která se nedá ani za mák srovnávat se šlehačkou ve spreji (úplně jiný základ pro výrobu).
Článků na stránku 102030