Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

GN 1/9

Zobrazuji 1-4 z 4
    Gastronádoba polykarbonátová GN 1/9 176x108x100 mm  CAMBRO
    105 Kč
    87 Kč bez DPH
    105 Kč
    87 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
      Gastronádoba polypropylenová GN 1/9 065
      67 Kč
      55 Kč bez DPH
      67 Kč
      55 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
        Gastronádoba polypropylenová GN 1/9 100 mm
        74 Kč
        61 Kč bez DPH
        74 Kč
        61 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
          Gastronádoba polypropylenová GN 1/9 176x108x65  mm CAMBRO
          88 Kč
          73 Kč bez DPH
          88 Kč
          73 Kč bez DPH
          Skladem v E-Shopu
          Produktů na stránku 72144216

          Novinky z našeho blogu

          Salsa, dip a pesto
          Salsa, dip a pesto
          Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
          Čokoládové suflé
          03.08.2021 Recepty
          Čokoládové suflé
          Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
          Základy barmanství
          Základy barmanství
          Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz