Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Trychtýře

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-6 z 6
    Lacor, Nalévací trychtýř pr.10 cm
    402 Kč
    332 Kč bez DPH
    402 Kč
    332 Kč bez DPH
    ks
      Lacor, Nalévací trychtýř pr.12 cm
      469 Kč
      388 Kč bez DPH
      469 Kč
      388 Kč bez DPH
      ks
        Trychtýř nerezový pr. 15 cm
        1 168 Kč
        965 Kč bez DPH
        1 168 Kč
        965 Kč bez DPH
          Trychtýř pr.14 cm
          540 Kč
          446 Kč bez DPH
          540 Kč
          446 Kč bez DPH
            Trychtýř pr.20 cm
            973 Kč
            804 Kč bez DPH
            973 Kč
            804 Kč bez DPH
              Trychtýř se sítkem 10 cm
              54 Kč
              45 Kč bez DPH
              54 Kč
              45 Kč bez DPH
              ks
              Produktů na stránku 72144216

              Novinky z našeho blogu

              Salsa, dip a pesto
              Salsa, dip a pesto
              Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
              Čokoládové suflé
              03.08.2021 Recepty
              Čokoládové suflé
              Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
              Základy barmanství
              Základy barmanství
              Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

              Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz