Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Ocílky

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-7 z 7
    Giesser, Ocílka Chef 25 cm
    2 177 Kč
    1 799 Kč bez DPH
    2 177 Kč
    1 799 Kč bez DPH
    ks
      Giesser, Ocílka na broušení nožů 20 cm
      525 Kč
      434 Kč bez DPH
      525 Kč
      434 Kč bez DPH
      ks
      • Akce
      Giesser, Ocílka oválná 31 cm
      1 414 Kč
      1 169 Kč bez DPH
      1 414 Kč
      1 169 Kč bez DPH
      ks
      • Novinka
      Giesser, Ocílka široká
      3 152 Kč
      2 605 Kč bez DPH
      3 152 Kč
      2 605 Kč bez DPH
        Chef´s Choice, Brousek diamantový EdgeCrafts 38 cm
        956 Kč
        790 Kč bez DPH
        956 Kč
        790 Kč bez DPH
        ks
          Ocílka
          558 Kč
          461 Kč bez DPH
          558 Kč
          461 Kč bez DPH
            Ocílka
            865 Kč
            715 Kč bez DPH
            865 Kč
            715 Kč bez DPH
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz