Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Mačkadla na brambory

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-5 z 5
    Inoxibar, Mačkadlo na brambory
    872 Kč
    721 Kč bez DPH
    872 Kč
    721 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
    ks
      Kráječ na brambory 9 cm
      35 Kč
      29 Kč bez DPH
      35 Kč
      29 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
        Mačkadlo na brambory 30 cm
        300 Kč
        248 Kč bez DPH
        300 Kč
        248 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
        ks
          Mačkadlo na brambory 50 cm
          899 Kč
          743 Kč bez DPH
          899 Kč
          743 Kč bez DPH
          Skladem v E-Shopu
          ks
            Mačkadlo na brambory 80 cm
            1 192 Kč
            985 Kč bez DPH
            1 192 Kč
            985 Kč bez DPH
            Skladem v E-Shopu
            ks
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz