Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Termoboxy
  4. Termoboxy pekařský boční vsuny

Termoboxy pekařský boční vsuny

Zobrazuji 1-3 z 3
    Cambro Termoport s bočním plněním
    6 389 Kč
    5 280 Kč bez DPH
    6 389 Kč
    5 280 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
      Termobox s předním plněním a 9 kolejnicemi
      6 549 Kč
      5 412 Kč bez DPH
      6 549 Kč
      5 412 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
        Termobox s předním plněním bez kolejnic
        6 242 Kč
        5 159 Kč bez DPH
        6 242 Kč
        5 159 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
        Produktů na stránku 72144216

        Novinky z našeho blogu

        Salsa, dip a pesto
        Salsa, dip a pesto
        Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
        Čokoládové suflé
        03.08.2021 Recepty
        Čokoládové suflé
        Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
        Základy barmanství
        Základy barmanství
        Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.