Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Stolování
  3. Bufet
  4. Fingerfood
  5. Transportní balení

Transportní balení

Zobrazuji 1-5 z 5
    Box na dort
    526 Kč
    435 Kč bez DPH
    526 Kč
    435 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
      Box na dort
      540 Kč
      446 Kč bez DPH
      540 Kč
      446 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
        Krabice M balení 10 ks
        628 Kč
        519 Kč bez DPH
        628 Kč
        519 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
          Vklad do krabice M, 24 pozic balení 10 ks
          391 Kč
          323 Kč bez DPH
          391 Kč
          323 Kč bez DPH
          Skladem v E-Shopu
            Vklad do krabice S, 15 pozic balení 10 ks
            252 Kč
            208 Kč bez DPH
            252 Kč
            208 Kč bez DPH
            Skladem v E-Shopu
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
            Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.