Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

GN 1/2

Zobrazuji 1-6 z 6
    Víko na gastronádoby Profi bez úchytů GN 1/2
    346 Kč
    286 Kč bez DPH
    346 Kč
    286 Kč bez DPH
      Víko s výřezem na naběračku na gastronádoby gastronádoby s úchyty GN 1/2
        Víko s výřezem na naběračku na gastronádoby na gastronádoby bez úchytů GN 2/1 
          Víko s výřezem na úchyt na gastronádoby GN 1/2
          398 Kč
          329 Kč bez DPH
          398 Kč
          329 Kč bez DPH
            Víko se silikonovým těsněním na gastronádoby Profi bez úchytů GN 1/2
            1 271 Kč
            1 050 Kč bez DPH
            1 271 Kč
            1 050 Kč bez DPH
              Víko se silikonovým těsněním na gastronádoby Profi s úchyty GN 1/2
              1 398 Kč
              1 155 Kč bez DPH
              1 398 Kč
              1 155 Kč bez DPH
              Produktů na stránku 72144216

              Novinky z našeho blogu

              Salsa, dip a pesto
              Salsa, dip a pesto
              Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
              Čokoládové suflé
              03.08.2021 Recepty
              Čokoládové suflé
              Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
              Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
              Základy barmanství
              Základy barmanství
              Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

              Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz