Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Mycí přípravek do myček

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-5 z 5
  • Novinka
Práškový odstraňovač škrobu
1 192 Kč
985 Kč bez DPH
1 192 Kč
985 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
    UWIS dish clean 12 kg
    1 255 Kč
    1 037 Kč bez DPH
    1 255 Kč
    1 037 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
    ks
      UWIS dish clean 29 kg
      2 914 Kč
      2 408 Kč bez DPH
      2 914 Kč
      2 408 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
      ks
        UWIS dish clean 5 kg
        540 Kč
        446 Kč bez DPH
        540 Kč
        446 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
        ks
        • Novinka
        UWIS powder dish 9 kg
        1 544 Kč
        1 276 Kč bez DPH
        1 544 Kč
        1 276 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
        Produktů na stránku 72144216

        Novinky z našeho blogu

        Salsa, dip a pesto
        Salsa, dip a pesto
        Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
        Čokoládové suflé
        03.08.2021 Recepty
        Čokoládové suflé
        Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
        Základy barmanství
        Základy barmanství
        Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.