Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Technologie
  4. Odšťavňovač KitchenAid

Odšťavňovač KitchenAid

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-5 z 5
  • Doprava ZDARMA
KitchenAid, Odšťavňovač Artisan černá
12 123 Kč
10 019 Kč bez DPH
12 123 Kč
10 019 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
ks
  • Doprava ZDARMA
KitchenAid, Odšťavňovač Artisan černá
13 114 Kč
10 838 Kč bez DPH
13 114 Kč
10 838 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
ks
  • Doprava ZDARMA
KitchenAid, Odšťavňovač Artisan červená metalíza
12 123 Kč
10 019 Kč bez DPH
12 123 Kč
10 019 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
ks
  • Doprava ZDARMA
KitchenAid, Odšťavňovač Artisan červená metalíza
13 639 Kč
11 272 Kč bez DPH
13 639 Kč
11 272 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
ks
  • Doprava ZDARMA
KitchenAid, Odšťavňovač Artisan stříbřitě šedá
12 123 Kč
10 019 Kč bez DPH
12 123 Kč
10 019 Kč bez DPH
Skladem v E-Shopu
ks
Produktů na stránku 72144216

Novinky z našeho blogu

Salsa, dip a pesto
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Základy barmanství
Základy barmanství
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.