Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

GN 2/1

Zobrazuji 1-5 z 5
    Gastronádoba granitový smalt GN 2/1 650x530x20 mm
    1 690 Kč
    1 397 Kč bez DPH
    1 690 Kč
    1 397 Kč bez DPH
      Gastronádoba granitový smalt GN 2/1 650x530x40 mm
      2 021 Kč
      1 670 Kč bez DPH
      2 021 Kč
      1 670 Kč bez DPH
        Gastronádoba granitový smalt GN 2/1 650x530x60 mm
        2 148 Kč
        1 775 Kč bez DPH
        2 148 Kč
        1 775 Kč bez DPH
        • Novinka
        Gastronádoba smaltovaná GN 2/1 20 mm
        1 561 Kč
        1 290 Kč bez DPH
        1 561 Kč
        1 290 Kč bez DPH
        • Novinka
        Gastronádoba smaltovaná GN 2/1 65 mm
        1 791 Kč
        1 480 Kč bez DPH
        1 791 Kč
        1 480 Kč bez DPH
        Produktů na stránku 72144216

        Novinky z našeho blogu

        Salsa, dip a pesto
        Salsa, dip a pesto
        Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
        Čokoládové suflé
        03.08.2021 Recepty
        Čokoládové suflé
        Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
        Základy barmanství
        Základy barmanství
        Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz