Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Koš univerzální

Zobrazuji 1-5 z 5
    Koš do myčky na příbory
    426 Kč
    352 Kč bez DPH
    426 Kč
    352 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
    ks
      Koš do myčky univerzální
      426 Kč
      352 Kč bez DPH
      426 Kč
      352 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
      ks
        Nástavec na koše do myčky
        200 Kč
        165 Kč bez DPH
        200 Kč
        165 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
        ks
          Víko na koš
          327 Kč
          270 Kč bez DPH
          327 Kč
          270 Kč bez DPH
          Skladem v E-Shopu
          ks
            Vozík na koše do myčky
            2 915 Kč
            2 409 Kč bez DPH
            2 915 Kč
            2 409 Kč bez DPH
            Skladem v E-Shopu
            ks
            Produktů na stránku 72144216

            Novinky z našeho blogu

            Salsa, dip a pesto
            Salsa, dip a pesto
            Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
            Čokoládové suflé
            03.08.2021 Recepty
            Čokoládové suflé
            Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
            Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
            Základy barmanství
            Základy barmanství
            Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
            Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.