Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Kayser

V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu Herbert Kayser & Co. Již při založení firmy kladl eminentní důraz na dvě základní myšlenky. Neustálou inovaci a kvalitu v detailech. Tedy kategorie, které jsou i pro dnešní podnik Kayser Berndorf GmbH pořád závazné. Koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem. Bombiček na výrobu sody a bombiček pro výrobu šlehačky a krémů. Dále výrobníků sody a výrobníků šlehačky. V rámci rozvoje firmy a se souladem strategie růstu byla v roce 2004 založena dceřiná společnost KAYSER s.r.o. (KMT) se sídlem v Moravské Třebové.

Neustále rostoucí nároky zákazníků na kvalitu, termíny dodání a odpovídající využívání přírodních zdrojů přivedlo firmu k dalšímu rozhodnutí a v roce 2008 na stejném místě zřídila novou provozovnu s nejvyššími technickými a ekologickými standardy a certifikovala svůj systém managementu kvality podle norem ISO9001, HACCP a ISO14001. Dnes vyváží přes 95 procent svých výrobků (šlehačkových láhví, bombiček na šlehačku) do více než 70 zemí světa a i nadále sází na ověřenou strategii inovace a kvality v detailech.

Novinky z našeho blogu

Salsa, dip a pesto
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Základy barmanství
Základy barmanství
Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz