Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články

Na sýr

Cena:
Výrobce
Délka ostří
Výrobce
Zobrazuji 1-6 z 6
    Giesser, Nůž na měkký sýr 15 cm - bílý
    179 Kč
    148 Kč bez DPH
    179 Kč
    148 Kč bez DPH
    ks
      Giesser, Nůž na parmazán 11 cm
      750 Kč
      620 Kč bez DPH
      750 Kč
      620 Kč bez DPH
      ks
      • Novinka
      Giesser, Nůž na sýr 15 cm
      179 Kč
      148 Kč bez DPH
      179 Kč
      148 Kč bez DPH
      • Novinka
      Giesser, Nůž na sýr 30 cm   černý
      2 605 Kč
      2 153 Kč bez DPH
      2 605 Kč
      2 153 Kč bez DPH
      • Novinka
      Lacor Set nožů na sýr
      1 474 Kč
      1 218 Kč bez DPH
      1 474 Kč
      1 218 Kč bez DPH
        Lacor, Drát na sýr 21 cm
        165 Kč
        136 Kč bez DPH
        165 Kč
        136 Kč bez DPH
        ks
        Produktů na stránku 72144216

        Novinky z našeho blogu

        Salsa, dip a pesto
        Salsa, dip a pesto
        Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
        Čokoládové suflé
        03.08.2021 Recepty
        Čokoládové suflé
        Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
        Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
        Základy barmanství
        Základy barmanství
        Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz