Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Profi gastro
  3. Gastronádoby
  4. Plechy černá ocel

Plechy černá ocel

Cena:
Výrobce
Výrobce
Zobrazuji 1-4 z 4
    De Buyer, Plech na pečení 600 x 400 x 10 mm
    519 Kč
    429 Kč bez DPH
    519 Kč
    429 Kč bez DPH
    Skladem v E-Shopu
    ks
      De Buyer, Plech na pečení 600 x 400 x 20 mm
      1 118 Kč
      924 Kč bez DPH
      1 118 Kč
      924 Kč bez DPH
      Skladem v E-Shopu
      ks
        Plech na pečení 530 x 325 x 10 ocelový
        460 Kč
        380 Kč bez DPH
        460 Kč
        380 Kč bez DPH
        Skladem v E-Shopu
          Plech na pečení 530 x 325 x 20 mm ocelový
          859 Kč
          710 Kč bez DPH
          859 Kč
          710 Kč bez DPH
          Skladem v E-Shopu
          Produktů na stránku 72144216

          Novinky z našeho blogu

          Salsa, dip a pesto
          Salsa, dip a pesto
          Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
          Čokoládové suflé
          03.08.2021 Recepty
          Čokoládové suflé
          Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
          Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
          Základy barmanství
          Základy barmanství
          Nejdříve si ve zkratce řekneme, kdo to vlastně barman je. Je to člověk za barovým pultem v barech či restauracích , jehož náplň práce je příprava a po... číst celé

          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
          Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.