1. Úvod
  2. Vaření
  3. Pánve
  4. Ocelové
  5. De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 32 cm

De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 32 cm

Profesionální ocelová pánev de Buyer

Ocelová pánev Carbone Plus 32cm | De Buyer Ocelová pánev de Buyer | Carbone Plus D-5110-32 celý popis
Dostupnost
Skladem v E-Shopu
1 148 Kč
949 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:D-5110-32
EAN kód:3011245110321
Průměr:32cm
Výška:0-10cm
Výrobce:De Buyer
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Ocelová pánev Carbone Plus 32cm | De Buyer

Ocelová pánev de Buyer | Carbone Plus D-5110-32 width=

Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Ocelová pánev se rychle nahřívá a dobře akumuluje a rozvádí teplo. Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři. Rukojeť pánve je nýtovaná a ergonomicky špičková.

Technické parametry ocelové pánve Carbone Plus 32cm:

  • průměr pánve: 32cm
  • výška pánve: 4,2cm
  • hmotnost pánve: 2,7kg

Výhodny ocelových pánví de Buyer:

  • léty prověřený tvar pánve pro snadné míchání jednou rukou (náhozem)
  • nýtovaná, izolovaná rukojeť
  • přírodní materiál, bez uvolňování škodlivých látek, materiál původem z Německa a Francie
  • 180 let tradice výroby pánví z čistého železa

PRVNÍ POUŽITÍ OCELOVÉ PÁNVE CARBONE PLUS 32cm:

Před prvním použitím ocelové pánve pánev opláchněte vařící vodou. Poté dobře pánev osušte papírovou (či jinou) utěrkou. Nalejte do pánve olej do výšky cca 1 cm a pánev nahřívejte asi 5 minut - jestliže olej začne kouřit, či se na něm začnou tvořit bublinky, pánev stáhněte, olej vylejte a pánev po vychladnutí vytřete papírovou utěrkou. Pánev je taktko připravena k použití.

NÁSLEDNÁ PÉČE O OCELOVÉ PÁNVE:

Po použití:

Odstrańte zbytky jídel z pánve, pánev opláchněte horkou (vařící) vodou, ihned otřete do sucha utěrkou a uskladněte na suché místo. Jelikož není pánev pokryta žádnou ochrannou vrstvou proti rzi, dbejte na dokonalé vysušení pánve. Nenechavejte na pánvi zbytky pokrmu, nenechávejte pánev odmočit - zbytky jídel odstraňte mechanicky hrubou žínkou a nemyjte v myčkách nádobí. Dobrým a osvědčeným fíglem při delším nepoužívání pánve je natřít pánev rostlinným olejem.

Čištění a údržba ocelových pánví:

Nasypte na pánev hrubou mořskou sůl (bez vody či oleje), pánev dejte na sporák a pomalu nahřívejte na vysoký stupeň. Pánev nahřívejte cca minutu a půl. Poté pánev vytřete suchou utěrkou a uskladněte na suchém místě. Sůl odstraní zbytky jídel a pachy z pánve.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PŘI VÝBĚRU A POUŽITÍ OCELOVÝCH PÁNVÍ:

  • Nikdy nenechávejte pánev odmočit či ležet ve vodě!
  • Nikdy nemyjte pánve v myčkách na nádobí!
  • Klidně používejte při čištění hrubou sílu, jestliže povrch poškrábete, vraťte se na začátek a pánev uveďte do provozu jako při koupi nové nové pánve (opláchnout horkou vodou, 1cm oleje, 5 minut vypálit, vytřít do sucha)
  • Rezivění ocelových pánví není důvodem k reklamaci! Jedná se o přirozený jev oceli, kterému se dá předcházet správným použitím (vysušením, skladováním v suchu, namazáním oelejem).

OBJEVIL SE VÁM NA OCELOVÉ PÁNVI REZ?

Pokud se na pánvi objeví rez není důvod k zoufání. Rez mechanicky odstraňte (houbičkou, měkčí drátěnkou či špachtlí). A dále postupujte jako při prvním použití pánve. Jelikož se jedná o přírodní materiál - není se třeba bát. Žádné zdravotní riziko nehrozí - ba právě naopak. Ionty uvolňované z ocelových pánví jsou zdraví prospěšné.

Parametry
Průměr32cm
Výška0-10cm
VýrobceDe Buyer
Zboží zařazeno v kategoriích

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.