Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Francouzské sklenice na víno Arcoroc Italské sklenice Bormioli Jídelní tácy a podnosy Cambro Elektrické brusiče nožů Hrnce a pánve de Buyer Francouszké sklenice Duralex Ponorné mixéry Dynamic Jídelní příbory Eternum Profesionální nože Giesser Barové a kuchyňské mixéry Hamilton Beach Výrobníky kávy a čaje Hogastra Gastro inventář Inoxibar Láhve na šlehačku Kayser Elektrické spotřebiče KitchenAid Gastronomický inventář Lacor Kompletní nabídka restauračního skla Libbey Skládací stoly a židle Maxchief Mlýnky na pepř, sůl a koření Peugeot Restaurační porcelán Rak Porcelain Francouzský porcelán Revol Italské profesionální nože Sanelli Inventář pro gastronomii Tomgast Profesionální chemie Uwis

 

KONTAKTY

František Pindur
tř. Těreškovové 2200/44
73401 Karviná
tel: +420 730 870 710
nakuchyne@seznam.cz
www.kucharskepotreby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 185 Kč (6 EUR)
skladem
Cena po slevě 7 653 Kč (269 EUR)
skladem

DOPORUČUJEME

Cena po slevě 94 Kč (3 EUR)
skladem
Cena po slevě 5 158 Kč (181 EUR)
skladem
Cena po slevě 127 Kč (4 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů