Blog

20.09.2021
Tipy, rady a zajímavosti
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla...
číst celé

03.08.2021
Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř...
číst celé

10.07.2021
Tipy, rady a zajímavosti
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto...
číst celé
- Úvod
- Stolování
- Opálové sklo
- Hluboké talíře
- Bormioli Rocco, Talíř na polévku Ebro 23,5 cm
Bormioli Rocco, Talíř na polévku Ebro 23,5 cm
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží8
- Bormioli Rocco, Talíř na polévku Ebro 23,5 cmSkladem v E-Shopu > 5 ks34 Kč28 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Talíř na polévku 23,5 cm kolekce Ebro
- Talíře a misky Ebro jsou také dobře stohovatelné čímž šetří místo na policích a opálové sklo je také velmi odolné proti poškrábání příborem či otlučení v myčkách a při běžném používání. Zůstávají tak dlouho jako nové. Vydrží i lecjaký menší pád na zem.
- Použití v myčkách a mikrovlnných troubách
- Absence pórovitosti (dokonale hladký povrch) v opálovém skle brání vstřebávání cizích látek, což zajišťuje maximální hygienu, na talíři neulpívají pachy ani špína. Je tedy velmi snadné udržet nádobí v dokonalé čistotě.
Porovnání opálového skla a klasického porcelánu
- Předně jsou talíře z opálového skla levnější. Jsou vyrobeny v EU což u porcelánu v této cenové kategorii říci určitě nelze. Jsou velmi lehké a manipulaci zvládne i malé dítě. Jsou sněhově bílé, velmi snadno se čistí a neulpívají na nich zbytky jídel a pachů. Také poškrábat je a rozbít je těžší než u levného porcelánu.
- Jako nevýhodu talířů a nádobí z opálového skla lze považovat jejich rozšířenost – prostě má je každý. Díky výhodám se lze s tímto nádobím setkat v restauracích, školních a nemocničních jídelnách a v každém druhém bufetu. Pro slavnostní servírování tedy vhodné spíše nejsou, ale pro běžné – velmi intenzivní a časté využití jsou ideální.
Související zboží 8
Zboží zařazeno v kategoriích