- Kategorie blogu
- Tipy, rady a zajímavosti
- O naších produktech
- Recepty
- Štítky blogu



- Úvod
- Blog
- O naších produktech
- Restaurační příbory ETERNUM
Restaurační příbory ETERNUM
Příbory ETERNUM
Belgický výrobce příborů Eternum vyrábí několik řad příborů, které lze použít v celém spektru stravovacích provozů od nejluxusnějších moderních či typových restaurací až po nejlevnější bistra a školní jídelny.
Design příborů Eternum
Nadčasový, elegantní a funkční design příborů Eternum to jsou výsady belgického výrobce. Eternum spolupracuje s celou řadou výborných a cenami ověnčených designérů. Stává se tak tahounem a průkopníkem ve tvarech a ergonomii. S příbory Eternum se stolování stane zážitkem. Taková jména jako Nedda El Asmar (designér roku 2002 v Belgii, hlavní cena designérů belgické akademie věd), Louis De Limburg a Stefan Schoning jsou zárukou, že s příbory Eternum budou vaše příbory přínosem pro celkovou koncepci vaší restaurace či hotelu.
Technologie výroby příborů Eternum
Příbory eternum jsou vyrobeny z jednoho kusu nerezové oceli lisováním. Nerezová ocel použitá k výrobě příborů ETERNUM je špičková ocel obsahující více jak 11% chromu což zajišťuje dokonalou ochranu proti korozi příborů. Pro výrobu luxusních příborů ETERNUM je použita nerezová ocel 18/0 a 18/10 (AISI 304), která zabezpečuje bezproblémové použití v potravinářství a dokonalou odolnost proti chemickým reakcím včetně mycích prostředků v průmyslových myčkách.
Internetový obchod Kuchařské Potřeby Vám přináší restaurační příbory Alaska, které jsou určeny pro luxusní restaurace nebo domácnosti. Netradiční design příborů Alaska nic neubírá na funkčnosti a dokonalé ergonomii příborů.
Příbory Eternum Baguette jsou velice oblíbené pro svůj tvar spojující tradici s modernou.
Levné příbory Eternum Aude jsou díky své ceně velice rozšířené v méně náročných stravovacích provozech, restauracích, bistrech a jídelnách.
Zajímavým řešením za velice příznivou cenu jsou designově netradiční restaurační příbory Eternum Fjord. Design těchto příborů nenechá žádného strávníka chladným a doplní tak celkový gastronomický zážitek ve Vaší restauraci.