Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  • Štítky blogu
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Tipy, rady a zajímavosti
  4. Profesionální výrobník šlehačky, krémů a omáček Kayser

Profesionální výrobník šlehačky, krémů a omáček Kayser

Většina lidí si pod šlehačem vybaví přístroj na bombičky, který se používá při slavnostních příležitostech či jen tak při nedělní siestě a ze kterého byla výborná šlehačka, která se nedá ani za mák srovnávat se šlehačkou ve spreji (úplně jiný základ pro výrobu).

S výrobníky šlehačky firmy Kayser přichází nepřeberné množství příležitostí, jak se s tímto přístrojem setkat v cela nezvyklých situacích. Se šlehačem se totiž dají dělat hotová kouzla.

Užijte si zábavu se šlehačem KAYSER

Konstrukční řešení šlehačů SYMphonie a INOXcreamer umožňuje vyrábět v nich nesčetné množství pokrmů. Kromě "obyčejné" šlehačky je možno zkusit vaječný likér (viz: recept na vaječný likér), těsto na lívance, zmrzlinu či ochucenou majonézu. Je libo medovou šlehačku, česnekovou pěnu nebo něco speciálního? Podívejte se na pár receptů pro šlehače Kayser a užijte si nový způsob přípravy.

INOXCreamer 1l

Je nejnovějším profesionálním výrobníkem šlehačky, omáček a krémů z palety výrobků firmy Kayser. Tak jako všechny šlehače tohoto výrobce vyniká skvělou ergonomií, kvalitním zpracováním a skvělými vychytávkami. Předností tohoto přístroje je jeho provedení z kvalitní nerezové oceli a to včetně hlavice. Páčka je pevně spojena s hlavicí. Zpracování a technologie vytváří z tohoto přístroje perfektní víceúčelové zařízení pro profesionální i domácí kuchyň. Velikou výhodou je možnost kompletně umývat šlehač v myčká nádobí.

Tvořivost omezuje pouze představivost

Pro ještě větší možnosti využití je INOXCreamer dodáván se dvěmi zdobícími tryskami: Kyprá - lehká šlehačka nebo omáčky s polévkami. Tvořivost a využití nezná hranic.

Sladké i pikantní pokrmy lze připravovat jednoduše, čistě a rychle.

Čerstvé - základ chuťových požitků

Nevyužitá náplň výrobníku zůstává uzavřena pod vzduchotěsným uzávěrem a při dobrém chlazení vydrží až po dobu deseti dní. Před použitím stačí protřepat hlavicí dolů.

SYMphonie 0,5l

Otevřete bránu do nového světa požitků za pomoci Kayser SYMphonie a kouzlete omáčky, dezerty, šlehačky a krémy. SYMphonie šlehač je nepostradatelnou součástí pro přípravu pokrmů moderní, lehké kuchyně a svým vysoce kvalitním provedením spojuje možnosti profesionální kulinární praxe s požadavky ve Vaší domácnosti. Tělo láhve je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli, hlavice z pevné zápustkově kované slitiny hliníku se speciální úpravou povrchu.

Šlehač SYMphonie tak přináší profesionální kvalitu ve velikosti vhodné pro domácnost i do Vaší kuchyně. Jednoduchá obsluha výrobku KAYSER SYMphonie Vám zaručuje příjemnou přípravu a dlouhou životnost pokrmů ve Vaší ledničce.

 

Recept na vaječný likér ze šlehače Kayser:

  • Příprava 10 minut + chlazení
  • Recept pro 5 osob
  • Jedna bombička - velmi snadné

Ingredience:

  • 4 čerstvé žloutky
  • 50g moučkového cukru (extra jemný)
  • 200ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 33%)
  • 50-60ml tuzemáku
  • špetka storuhaného muškátového oříšku

Příprava:

Ve velké míse vyšleháme žloutky a cukr do pěny, dokud nezhoustnou a nezesvětlají. Potom krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlazeného šlehače, uzavřeme a 6-7x pořádně protřepeme. Dáme minimálně na půl hodiny chladit do lednice. Poté nastříkáme do menších skleniček a dozdobíme muškátovým oříškem.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli