- Kategorie blogu
- Tipy, rady a zajímavosti
- O naších produktech
- Recepty
- Štítky blogu
Blog

20.09.2021
Tipy, rady a zajímavosti
Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla...
číst celé

03.08.2021
Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř...
číst celé

10.07.2021
Tipy, rady a zajímavosti
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto...
číst celé
19.08.2020
Anglická snídaně
Suroviny pro jednu osobu:
- 2 klobásy
- 1 silný plátek anglické slaniny
- 1 vejce
- 100g fazolí v rajčatové omáčce
- 1 středně velké rajče
- 2 bílé tousty
- lžička másla
- lžíce pomerančové marmelády
Postup:
Rozpálíte grilovací pánev a nasucho v ní osmahněte toasty. Přidejte lžičku olivového oleje a osmahněte slaninu. Až pustí tuk, opečete párky. Hotové uzeniny odeberte z pánve a uložte pod pokličku, aby nevychladly.
Na zbylém tuku narychlo osmahněte na silné plátky nakrájená rajčata. Houby a zeleninu lehce osolte a opepřete. Fazole v rajčatové omáčce ohřejte v mikrovlnce nebo v hrnci na plotně a také dosolte a opepřete. Volské oko připravte až nakonec, aby žloutek zůstal krásně tekutý. Pak všechno stačí naservírovat na talíř a máte hotovo.
Dobrou chuť!