Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  • Štítky blogu
Blog
Salsa, dip a pesto Salsa, dip a pesto
Salsa je tradiční mexická omáčka, která se bezesporu hodí k namáčení tortilly a různých čipsů. Od obyčejných omáček se liší konzistencí. Jelikož zákla... číst celé
Čokoládové suflé
03.08.2021 Recepty
Čokoládové suflé
Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky, například značky Revol. Misky nejprve vymažeme máslem a vysypeme cukrem, aby se nám suflé nepř... číst celé
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování?
Hodíte maso na gril a začínáte dělat salát, krájet chléb, chystat talíře... Mezitím se poohlížíte po grilovacích kleštích, abyste obrátili maso, a vto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Anglická snídaně
19.08.2020
Recepty

Anglická snídaně

Suroviny pro jednu osobu:

  • 2 klobásy
  • 1 silný plátek anglické slaniny
  • 1 vejce
  • 100g fazolí v rajčatové omáčce
  • 1 středně velké rajče
  • 2 bílé tousty
  • lžička másla
  • lžíce pomerančové marmelády

Postup:

Rozpálíte grilovací pánev a nasucho v ní osmahněte toasty. Přidejte lžičku olivového oleje a osmahněte slaninu. Až pustí tuk, opečete párky. Hotové uzeniny odeberte z pánve a uložte pod pokličku, aby nevychladly. 
Na zbylém tuku narychlo osmahněte na silné plátky nakrájená rajčata. Houby a zeleninu lehce osolte a opepřete. Fazole v rajčatové omáčce ohřejte v mikrovlnce nebo v hrnci na plotně a také dosolte a opepřete. Volské oko připravte až nakonec, aby žloutek zůstal krásně tekutý. Pak všechno stačí naservírovat na talíř a máte hotovo.
Dobrou chuť! 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli