Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

František Pindur
tř. Těreškovové 2200/44
73401 Karviná
tel: +420 730 870 710
nakuchyne@seznam.cz
www.kucharskepotreby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 67 Kč (2 EUR)
skladem
Cena po slevě 223 Kč (8 EUR)
skladem
Cena po slevě 977 Kč (34 EUR)
skladem

DOPORUČUJEME

Cena po slevě 7 053 Kč (248 EUR)
skladem
Cena po slevě 14 317 Kč (503 EUR)
skladem
Cena po slevě 2 569 Kč (90 EUR)
skladem

PŘÍBORY



Nerezové příbory 18/10

- vhodné do myček nádobí.



Nerezové příbory 18/0

nevhodné do myček nádobí


Výrobce:
Katalogová cena 203 Kč

Cena po slevě 177 Kč (6 EUR)

skladem


Katalogová cena 796 Kč

Cena po slevě 693 Kč (24 EUR)

skladem


Katalogová cena 817 Kč

Cena po slevě 711 Kč (25 EUR)

skladem


Katalogová cena 392 Kč

Cena po slevě 341 Kč (12 EUR)

skladem


Katalogová cena 18 Kč

Cena po slevě 16 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 41 Kč

Cena po slevě 36 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 11 Kč

Cena po slevě 10 Kč (0 EUR)

skladem


Katalogová cena 27 Kč

Cena po slevě 23 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 23 Kč

Cena po slevě 20 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 42 Kč

Cena po slevě 37 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 15 Kč

Cena po slevě 13 Kč (0 EUR)

skladem


Katalogová cena 23 Kč

Cena po slevě 20 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 18 Kč

Cena po slevě 16 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 41 Kč

Cena po slevě 36 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 15 Kč

Cena po slevě 13 Kč (0 EUR)

skladem
novinka


Katalogová cena 8 Kč

Cena po slevě 7 Kč (0 EUR)

skladem


Katalogová cena 17 Kč

Cena po slevě 15 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 17 Kč

Cena po slevě 15 Kč (1 EUR)

skladem


Katalogová cena 8 Kč

Cena po slevě 7 Kč (0 EUR)

skladem


Katalogová cena 6 Kč

Cena po slevě 5 Kč (0 EUR)

skladem
novinka


Jak používat nerezové příbory

Navzdory výhodám, pevnosti a stabilitě, které nerezové příbory přinášejí, je nutno věnovat pozornost dvěma základním bodům při jejich užívání. A to zejména v případech intenzivního využití příborů v hotelnictví a restauratérství.

Jak se vyhnout poškrábání nerezových příborů

Jako každý jiný materiál, může být nerezová ocel poškrabána jiným předmětem o stejné či větší tvrdosti.

  • zabraňte při používání příborů jejich kontaktu s jinými předměty (zejména kovovými vč. příborů samotných), nenechte je o sebe narážet či jinak na sebe působit
  • do skladovacích boxů, košů do myček a pod. ukládejte příbory opatrně, neházejte s nimi. Jemné zacházení se vám vrátí.
  • v koších do myček nádobí musí být příbory umístěny ve svislé poloze a v přihrádce určené na příbory, zabráníte tak zbytečnému otřesu při manipulaci s košem
  • snažte se manipulovat vždy se stejným typem příborů, zabráníte tak například poškrábání nože od vidličky apod.

Jak postupovat při strojovém mytí příborů

Hlavní příčinou skvrn a rezivění příborů je nedostatečný oplach a osušení příborů.

  • při oplachu příborů musí být dokonale odstraněno čistících prostředků a zbytků jídla, zabráníte tak jejich působení na nerezovou ocel a tvorbě skvrn či rezivění. Skvrny se mohou objevovat na příborech z nerezu 18/10, rez na příborech 18/0. Příbory je proto nutné mýt ve svislé poloze a musí být zaručen dostatečný prostor pro tekoucí a oplachovou vodu.
  • příliš rychlé sušení může zapříčinit skvrny, které se dají odstranit pouze namočením zpět do vody. Naopak nedostatečné vysušení příborů může mít za následek tvorbu skvrn a rezivění.