Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Francouzské sklenice na víno Arcoroc Italské sklenice Bormioli Jídelní tácy a podnosy Cambro Elektrické brusiče nožů Hrnce a pánve de Buyer Francouszké sklenice Duralex Ponorné mixéry Dynamic Jídelní příbory Eternum Profesionální nože Giesser Barové a kuchyňské mixéry Hamilton Beach Výrobníky kávy a čaje Hogastra Gastro inventář Inoxibar Láhve na šlehačku Kayser Elektrické spotřebiče KitchenAid Gastronomický inventář Lacor Kompletní nabídka restauračního skla Libbey Skládací stoly a židle Maxchief Mlýnky na pepř, sůl a koření Peugeot Restaurační porcelán Rak Porcelain Francouzský porcelán Revol Italské profesionální nože Sanelli Inventář pro gastronomii Tomgast Profesionální chemie Uwis

 

KONTAKTY

František Pindur
tř. Těreškovové 2200/44
73401 Karviná
tel: +420 733 223 806
nakuchyne@seznam.cz
www.kucharskepotreby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 437 Kč (15 EUR)
skladem
Cena po slevě 955 Kč (34 EUR)
skladem
Cena po slevě 21 548 Kč (756 EUR)
skladem

DOPORUČUJEME

Cena po slevě 15 417 Kč (541 EUR)
skladem
Cena po slevě 17 008 Kč (597 EUR)
skladem
Cena po slevě 11 777 Kč (413 EUR)
skladem

» Jak na šlehačku a krémy?
Profesionální výrobník šlehačky, krémů a omáček Kayser

Většina lidí si pod šlehačem vybaví přístroj na bombičky, který se používá při slavnostních příležitostech či jen tak při nedělní siestě a ze kterého byla výborná šlehačka, která se nedá ani za mák srovnávat se šlehačkou ve spreji (úplně jiný základ pro výrobu).

S výrobníky šlehačky firmy Kayser přichází nepřeberné množství příležitostí, jak se s tímto přístrojem setkat v cela nezvyklých situacích. Se šlehačem se totiž dají dělat hotová kouzla.

Užijte si zábavu se šlehačem KAYSER:

Konstrukční řešení šlehačů SYMphonie a INOXcreamer umožňuje vyrábět v nich nesčetné množství pokrmů. Kromě "obyčejné" šlehačky je možno zkusit vaječný likér (viz: recept na vaječný likér), těsto na lívance, zmrzlinu či ochucenou majonézu. Je libo medovou šlehačku, česnekovou pěnu nebo něco speciálního? Podívejte se na pár receptů pro šlehače Kayser a užijte si nový způsob přípravy.

INOXCreamer 1l

je nejnovějším profesionálním výrobníkem šlehačky, omáček a krémů z palety výrobků firmy Kayser. Tak jako všechny šlehače tohoto výrobce vyniká skvělou ergonomií, kvalitním zpracováním a skvělými vychytávkami. Předností tohoto přístroje je jeho provedení z kvalitní nerezové oceli a to včetně hlavice. Páčka je pevně spojena s hlavicí. Zpracování a technologie vytváří z tohoto přístroje perfektní víceúčelové zařízení pro profesionální i domácí kuchyň. Velikou výhodou je možnost kompletně umývat šlehač v myčká nádobí.

Tvořivost omezuje pouze představivost

Pro ještě větší možnosti využití je INOXCreamer dodáván se dvěmi zdobícími tryskami: Kyprá - lehká šlehačka nebo omáčky s polévkami. Tvořivost a využití nezná hranic.

Sladké i pikantní pokrmy lze připravovat jednoduše, čistě a rychle.

Čerstvé - základ chuťových požitků

Nevyužitá náplň výrobníku zůstává uzavřena pod vzduchotěsným uzávěrem a při dobrém chlazení vydrží až po dobu deseti dní. Před použitím stačí protřepat hlavicí dolů.

SYMphonie 0,5l

Otevřete bránu do nového světa požitků za pomoci Kayser SYMphonie a kouzlete omáčky, dezerty, šlehačky a krémy. SYMphonie šlehač je nepostradatelnou součástí pro přípravu pokrmů moderní, lehké kuchyně a svým vysoce kvalitním provedením spojuje možnosti profesionální kulinární praxe s požadavky ve Vaší domácnosti. Tělo láhve je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli, hlavice z pevné zápustkově kované slitiny hliníku se speciální úpravou povrchu.

Šlehač SYMphonie tak přináší profesionální kvalitu ve velikosti vhodné pro domácnost i do Vaší kuchyně. Jednoduchá obsluha výrobku KAYSER SYMphonie Vám zaručuje příjemnou přípravu a dlouhou životnost pokrmů ve Vaší ledničce.

 

Recept na vaječný likér ze šlehače Kayser:

Příprava 10 minut + chlazení

Recept pro 5 osob

Jedna bombička - velmi snadné

Ingredience: 4 čerstvé žloutky, 50g moučkového cukru (extra jemný), 200ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 33%), 50-60ml tuzemáku, špetka storuhaného muškátového oříšku

Příprava:

Ve velké míse vyšleháme žloutky a cukr do pěny, dokud nezhoustnou a nezesvětlají. Potom krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlazeného šlehače, uzavřeme a 6-7x pořádně protřepeme. Dáme minimálně na půl hodiny chladit do lednice. Poté nastříkáme do menších skleniček a dozdobíme muškátovým oříškem.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

180
réplique de haute qualité montres pour hommes
06.09.2016 06:34
180
h?y kvalitet kopi klokker for menn
25.06.2016 20:56
180
En ligne New Balance Chaussures Outlet
17.06.2016 14:49
Zkušenost
Lalis
08.01.2014 09:04

 

ZjE2OW