Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Francouzské sklenice na víno Arcoroc Italské sklenice Bormioli Jídelní tácy a podnosy Cambro Elektrické brusiče nožů Hrnce a pánve de Buyer Francouszké sklenice Duralex Ponorné mixéry Dynamic Jídelní příbory Eternum Profesionální nože Giesser Barové a kuchyňské mixéry Hamilton Beach Výrobníky kávy a čaje Hogastra Gastro inventář Inoxibar Láhve na šlehačku Kayser Elektrické spotřebiče KitchenAid Gastronomický inventář Lacor Kompletní nabídka restauračního skla Libbey Skládací stoly a židle Maxchief Mlýnky na pepř, sůl a koření Peugeot Restaurační porcelán Rak Porcelain Francouzský porcelán Revol Italské profesionální nože Sanelli Inventář pro gastronomii Tomgast Profesionální chemie Uwis

 

KONTAKTY

František Pindur
tř. Těreškovové 2200/44
73401 Karviná
tel: +420 733 223 806
nakuchyne@seznam.cz
www.kucharskepotreby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 3 590 Kč (126 EUR)
skladem
Cena po slevě 12 229 Kč (429 EUR)
skladem
Cena po slevě 1 552 Kč (54 EUR)
skladem

DOPORUČUJEME

Cena po slevě 5 852 Kč (205 EUR)
skladem
Cena po slevě 2 523 Kč (89 EUR)
skladem

» Jak na šlehačku a krémy?
Profesionální výrobník šlehačky, krémů a omáček Kayser

Většina lidí si pod šlehačem vybaví přístroj na bombičky, který se používá při slavnostních příležitostech či jen tak při nedělní siestě a ze kterého byla výborná šlehačka, která se nedá ani za mák srovnávat se šlehačkou ve spreji (úplně jiný základ pro výrobu).

S výrobníky šlehačky firmy Kayser přichází nepřeberné množství příležitostí, jak se s tímto přístrojem setkat v cela nezvyklých situacích. Se šlehačem se totiž dají dělat hotová kouzla.

Užijte si zábavu se šlehačem KAYSER:

Konstrukční řešení šlehačů SYMphonie a INOXcreamer umožňuje vyrábět v nich nesčetné množství pokrmů. Kromě "obyčejné" šlehačky je možno zkusit vaječný likér (viz: recept na vaječný likér), těsto na lívance, zmrzlinu či ochucenou majonézu. Je libo medovou šlehačku, česnekovou pěnu nebo něco speciálního? Podívejte se na pár receptů pro šlehače Kayser a užijte si nový způsob přípravy.

INOXCreamer 1l

je nejnovějším profesionálním výrobníkem šlehačky, omáček a krémů z palety výrobků firmy Kayser. Tak jako všechny šlehače tohoto výrobce vyniká skvělou ergonomií, kvalitním zpracováním a skvělými vychytávkami. Předností tohoto přístroje je jeho provedení z kvalitní nerezové oceli a to včetně hlavice. Páčka je pevně spojena s hlavicí. Zpracování a technologie vytváří z tohoto přístroje perfektní víceúčelové zařízení pro profesionální i domácí kuchyň. Velikou výhodou je možnost kompletně umývat šlehač v myčká nádobí.

Tvořivost omezuje pouze představivost

Pro ještě větší možnosti využití je INOXCreamer dodáván se dvěmi zdobícími tryskami: Kyprá - lehká šlehačka nebo omáčky s polévkami. Tvořivost a využití nezná hranic.

Sladké i pikantní pokrmy lze připravovat jednoduše, čistě a rychle.

Čerstvé - základ chuťových požitků

Nevyužitá náplň výrobníku zůstává uzavřena pod vzduchotěsným uzávěrem a při dobrém chlazení vydrží až po dobu deseti dní. Před použitím stačí protřepat hlavicí dolů.

SYMphonie 0,5l

Otevřete bránu do nového světa požitků za pomoci Kayser SYMphonie a kouzlete omáčky, dezerty, šlehačky a krémy. SYMphonie šlehač je nepostradatelnou součástí pro přípravu pokrmů moderní, lehké kuchyně a svým vysoce kvalitním provedením spojuje možnosti profesionální kulinární praxe s požadavky ve Vaší domácnosti. Tělo láhve je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli, hlavice z pevné zápustkově kované slitiny hliníku se speciální úpravou povrchu.

Šlehač SYMphonie tak přináší profesionální kvalitu ve velikosti vhodné pro domácnost i do Vaší kuchyně. Jednoduchá obsluha výrobku KAYSER SYMphonie Vám zaručuje příjemnou přípravu a dlouhou životnost pokrmů ve Vaší ledničce.

 

Recept na vaječný likér ze šlehače Kayser:

Příprava 10 minut + chlazení

Recept pro 5 osob

Jedna bombička - velmi snadné

Ingredience: 4 čerstvé žloutky, 50g moučkového cukru (extra jemný), 200ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 33%), 50-60ml tuzemáku, špetka storuhaného muškátového oříšku

Příprava:

Ve velké míse vyšleháme žloutky a cukr do pěny, dokud nezhoustnou a nezesvětlají. Potom krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlazeného šlehače, uzavřeme a 6-7x pořádně protřepeme. Dáme minimálně na půl hodiny chladit do lednice. Poté nastříkáme do menších skleniček a dozdobíme muškátovým oříškem.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

180
réplique de haute qualité montres pour hommes
06.09.2016 06:34
180
h?y kvalitet kopi klokker for menn
25.06.2016 20:56
180
En ligne New Balance Chaussures Outlet
17.06.2016 14:49
Zkušenost
Lalis
08.01.2014 09:04