Novinky
15.06.2021
Časté chyby v grilování
V čem lidé nejčastěji dělají chybu při grilování? Základní chybou grilování, která se dá přirovnat ke zradě na kvalitní surovině, je nechat přes noc ... číst celé
15.08.2020
Vlastní salsa? Jednoduché.
Žádné omáčky na gril nekupujte! Udělat si vlastní salsu a překvapit tak hosty je jednoduché. Základem každého grilování je kvalitní kus masa. Maso ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Vaření
  3. Hrnce
  4. Vysoké
  5. Tomgast, Hrnec polévkový 3 l

Tomgast, Hrnec polévkový 3 l

Profesionální nerezový hrnec TOMGAST Nerezové hrnce TOMGAST jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 o síle 1,2mm. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evro... celý popis
Dostupnost
Skladem v E-Shopu
756 Kč
625 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:P1-2101-16
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Profesionální nerezový hrnec TOMGAST

Nerezové hrnce TOMGAST jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 o síle 1,2mm. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se technologie výroby a použitých materiálů.

Nerezové hrnce TOMGAST

jsou svým určením zaměřeny na nejvytíženější provozy a jsou využívány mnoha profesionálními kuchaři ve Střední Evropě. Pokud jste kuchař či kuchařka, která hledá nádobí bez kompromisů, je TOMGAST vhodná volba. Hrnce TOMGAST jsou použitelné na všechny typy sporáků, včetně indukčních. Hrnce TOMGAST jsou, díky absenci jakékoli plastové části, použitelné i v troubách. Výhodou nerezových hrnců TOMGAST je 7mm silné dno sendvičové konstrukce. Sendvičové dno hrnců je tvořeno dvěma vrstvami nerezové oceli, mezi nimiž je nalisovaná vrstva hliníková. Ta slouží jako lepší vodič tepla. Teplo se tak rozvádí rychle a hlavně rovnoměrně po celém obvodu dna hrnce. Díky síle dna hrnců TOMGAST je zaručena i dobrá akumulace tepla. Další devízou jsou bodované, beznýtové rukojeti, které mají sníženou vodivost tepla pro větší komfort použití při zachování vysoké pevnosti a trvanlivosti.

Technické parametry hrnců TOMGAST

Průměr vnitřní: 16cm
Výška: 14cm
Objem: 2,8l

Co je to sendvičové třívrstvé dno?

První vrstva sendvičového dna je tvořena nerezovou ocelí 18/10 vhodnou pro styk s potravinami, odolnou proti kyselým i zásaditým pokrmům, chemikáliím v průmyslových myčkách a velice odolnou proti korozi a poškození kovovými předměty. Prostřední vrstva sendvičového dna je vyrobena z litého hliníku. Hliník je charakteristický výbornou vodivostí tepla. Tato vrstva zaručuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla po celém povrchu dna. Zabraňuje tak připalování či nerovnoměrnému nahřívání při vaření. Spodní, poslední, vrstva je vyrobena z nerezové oceli se speciální magnetickou úpravou pro indukční sporáky (dno hrnce na indukci musí chytat magnet). Všechny tři vrstvy sendvičového dna jsou k sobě nalisovány pod vysokým tlakem. Tím se jednotlivé materiály ve svých kontaktních vrstvách prolínají a celé dno je tak kompaktní a při běžném provozu takřka nezničitelné.

 width=

Zboží zařazeno v kategoriích

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.