Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Francouzské sklenice na víno Arcoroc Italské sklenice Bormioli Jídelní tácy a podnosy Cambro Elektrické brusiče nožů Hrnce a pánve de Buyer Francouszké sklenice Duralex Ponorné mixéry Dynamic Jídelní příbory Eternum Profesionální nože Giesser Barové a kuchyňské mixéry Hamilton Beach Výrobníky kávy a čaje Hogastra Gastro inventář Inoxibar Láhve na šlehačku Kayser Elektrické spotřebiče KitchenAid Gastronomický inventář Lacor Kompletní nabídka restauračního skla Libbey Skládací stoly a židle Maxchief Mlýnky na pepř, sůl a koření Peugeot Restaurační porcelán Rak Porcelain Francouzský porcelán Revol Italské profesionální nože Sanelli Inventář pro gastronomii Tomgast Profesionální chemie Uwis

 


Úvod »» Elektrický brusič nožů CC-2100


        

Elektrický brusič nožů CC-2100

Brousek nožů profesionální

doprava zdarma

skladem

 

Dostupnost: Do 24 hodin v E-shopu
Číslo produktu: CC-2100
Katalogová cena 13 461 Kč (472 EUR)
Cena po slevě bez DPH: 10 902 Kč (383 EUR)
Cena po slevě s DPH (21 %):
13 192 Kč (463 EUR)

do košíku:
  ks  

Brousek nožů | Chef’sChoice® Commercial Diamond Hone®

Elektrický brousek nožů CC-2100  width=

Elektrický brousek nožů Model 2100 patří do rodiny přístrojů pro komerční (profesionální) použití. Umožňuje třífázové ostření nožů a vzhledem k použití 100% diamantových brusných kotoučů dosahuje nejlepších výsledků při broušení.

  1. diamantové ostření – za několik sekund získáte maximální ostrost
  2. vytváření ostrých hran a mikoskopických zoubků
  3. leštění,obtahování – vyhlazuje a leští ostrou hranu nože

Elektrický brousek nožů Model 2100 umožňuje ostřit širokou škálu gastronomických profesionálních nožů včetně asijských zkosených, nožů z nejtvrdších slitin,sportovních i kapesních nožů. Tento brousek lze použít dokonce i na vroubkované a pilkové nože.
Rychlost, za kterou dokáže tento brousek naostřit nůž se pohybuje řádově ve vteřinách. Nevyžaduje použití síly ani zkušeností. Komerční brusič umožňuje velmi snadné demontování brousícího modulu pro snadné čištění v myčkách na nádobí. Brusič je certifikován nezávislou institucí NSF pro bezpečné komerční produkty.

Tento model je vhodný zejména pro střední a větší gastroprovozy.


Technické údaje elektrického brousku nožů

Počet fází broušení:

3

Časová náročnost úpravy ostří: 10-20 sekund

Výkon:

175W

Použití:

všechny druhy kuchyňských nožů, asijské zkosené, vroubkované a zubaté, sportovní a kapesní

 

POROVNÁVACÍ TABULKA ELEKTRICKÝCH BRUSIČŮ NOŽŮ AMERICKÉHO VÝROBCE CHEFSCHOICE

Model CC-320 CC-130 CC-2000 CC-2100 CC-270 CC-1520
Počet fází broušení 2 3 2 3 3 3
Velmi tvrdé nože Ne Ano Ano Ano Ne Ano
Statické ocílky Ne Ano Ne Ano Ano Ne
Příkon 75W 75W 150W 175W 75W 125W
Diamantové kotouče Ano Ano Ano Ano Ano Ano
Možno mýt kotouče v myčce Ne Ne Ano Ano Ne Ne
Volba úhlu broušení německý/japonský Ne Ne Ne Ne Ne Ano

Použití elektrických brousků v profesionální kuchyni snižuje nejen náklady za broušení nožů, ale také zvyšuje efektivitu kuchyně a bezpečnost práce. Elektrické brousky nožů od společnosti Chef’schoice jsou prověřeny již 20-ti letou praxí v kuchyních po celém světě.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

N2RiMzRkOD